Duschdraperi Duschdraperi Duschdraperi på mått är till dig som själv vill bestämma bredden och höjden på ditt duschdraperi, så att det passar in i ditt badrum. Klassisk och praktisk 309

Duschdraperi Duschdraperi Duschdraperi

Information

Duschdraperi på mått är till dig som själv vill bestämma bredden och höjden på ditt duschdraperi, så att det passar in i ditt badrum.

Klassisk och praktisk
Vi har valt 2 klassiska tyger, särdeles lämpliga till duschdraperi, av vattenavvisande och snabbtorkande polyester i vitt, som kan passa i de flesta badrumsmiljöer. Vi rekommenderar att man låter duschdraperiet hänga utsträckt efter dusch och bad för att torka.


UNIG Duschdraperi LUX syr vi efter dina mått som standard med smalt band med krokar, men kan också göras med stora eller små öljetter, redo att hängas upp. Vi beräknar automatiskt 120 % tygmängd av dina beställda breddmått på duschdraperiet för att ge fina veck, så du ska bara ange din önskade bredd på draperiet.

Garantiperiod:
Vi erbjuder 3 års garanti på alla UNIG LUX produkter.

Det ska du vara observant på:

  • Vi rekommenderar att du beställer gratis tygprover innan du beställer duschdraperi, eftersom dette är det bästa sättet att avgöra tygets färg och kvalitet.
  • UNIG LUX duschdraperi sys i de mått du anger. UNIG har en produktionsmarginal på +/- 3 mm i bredden och höjden.
  • Eftersom draperiet har varit hopvikt under transporten, kan det förekomma skrynklor/veck i draperiet som rätar ut sig efter 8-10 dagar.

Kom ihåg innan du beställer: (följande är inte reklamationsanledningar)

  • Om man får en duschdraperi som avviker från tygets färg på datorn/surfplattan/mobilskärmen är det inte en berättigad reklamation.
  • Det kan förekomma nyansskillnader i färgningen från tygrulle til tygrulle, så om det ska vara garanti för att färgen är den samma - ska draperierna beställas på samma order.

Läs mindre

Teknisk info

Det får du med UNIG Duschdraperi LUX:

  • Duschdraperiet levereras komplett med krokband och krokar eller öljetter.


OBS: Gardinskena eller badrumsstänger köps separat.

Möjliga mått:
Duschdraperi från UNIG kan tillverkas i bredder från 10 cm till 300 cm samt i höjder från 10 cm till 275 cm. 


Modeller:
Det finns tre olika modeller:

  1. Smalt krokband (33mm)
  2. Stora öljetter
  3. Små öljetter


Smalt krokband (33mm):

Smalt krokbandKrokband i 33 mm höjd med ca 6 krokar per löpande meter. Tygmängden är 120 % av den beställda bredden på duschdraperiet. Draperiet veckas till den beställda bredden. Krokbandet sys på precis under den översta kanten av duschdraperiet. Sidsömmen är 2 x 2 cm och sömmen längst ned är cirka 1 cm hög med isytt zinktyngdsband.


Stora öljetter:

Stora öljetter 40 mmAluminiumsöljetter med diameter på 40 mm, monterade med ett avstånd på 1 cm från duschdraperiets översta kant. Höjden från öljetternas översta invändiga kant till toppen av draperiet är 2 cm som är medräknade i den beställda höjden men sitter över en stång. Tygmängden är 120 % av den beställda bredden på duschdraperiet. Draperiet tillverkas med 6 öljetter per löpande meter. Sidsömmen är 2 x 2 cm och bottensömmen är 1 cm hög med isytt zinktyngdsband.


Små öljetter:

Aluminiumsöljetter med diameter på 10 mm, monterade med ett avstånd på 5 mm från duschdraperiets översta kant. Höjden från öljetternas översta invändiga kant till toppen av draperiet är cirka 12 mm, som är medräknade i den beställda höjden. Tygmängden är 120 % av den beställda bredden på duschdraperiet. Draperiet tillverkas med 6 öljetter per löpande meter. Sidsömmen är 2 x 2 cm och bottensömmen är 1 cm hög med isytt zinktyngdsband.


Tygmängd:

Tygmängd 120%
Som standard levereras duschdraperier från UNIG med en tygmängd på 120 % av det beställda breddmåttet på draperiet. Om du t.ex. beställer ett draperi med 140 cm bredd kommer tygets bredd vara 168 cm.


 

 

Läs mindre

Så här tar du mått

Måttagning till duschdraperi beror på placeringen av gardinskena eller duschdraperistången.

Det färdiga duschdraperiet kommer ha de mått du beställer, det dras inte av eller läggs till något till dina mått.


Vägledning til måttagning:

Läs mindre

Montering

Kolla så att det är samma antal krokar på duschdraperiet som antalet glidare på gardinskenan eftersom det är lättast att ta bort eller lägga till glidare innan montering av skenan.

Duschdraperi med stora öljetter monteras på duschdraperistången, innan stången hängs upp.

Ringar till duschdraperistången sätts genom de små öljetterna och ringarna monteras på stången.

Läs mindre

Chatta med oss