UNIG logo

UNIG BASIC är vårt eget märke i klassiska gardiner och solavskärmning som är tillverkade med erkända kvalitetssystem, anpassade till dina mått, sammansatta efter dina önskemål till ett konkurrensdugligt pris. UNIG BASIC är vår serie av klassiska rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner och persienner.

UNIG logo

UNIG LUX är vårt märke inom såväl klassiska som särskilda gardiner och solavskärmning, tillverkade med genomtestade system av hög kvalitet och senaste teknologin, helt efter dina önskemål till din heminredning. UNIG LUX har en fin finish och erbjuder många modeller till specialformade fönster. UNIG LUX-serien erbjuder rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner, persienner av aluminium och trä, insektsnät, hissgardiner, tyggardiner samt utomhusbaserad solavskärmning.

UNIG PREMIUM är lika med innovation, kvalitet och stil. Med UNIG PREMIUM erbjuder vi våra kunder den högsta kvaliteten på marknaden med ett brett urval av olika modeller, färger och material inom modern solavskärmning på mått. I vårt UNIG PREMIUM sortiment hittar du bl.a. marknadens bästa och mest innovativa lösningar, alltid med säkerhet, användarvänlighet och estetik som topprioritet. UNIG PREMIUM är rätt val för den kvalitetsmedvetna konsumenten som söker kreativa, originella och nyskapande lösningar när heminredningsdrömmarna ska uppfyllas.

Kvadrat grundlades i Danmark år 1968 och har djupa rötter i den skandinaviska designtraditionen. Kvadrat är Europas ledande leverantör av teknologiskt nyskapande och moderna kvalitetstextiler. De levererar textiler och textilrelaterade produkter till arkitekter, designers och privata konsumenter i hela världen. Kvadrats produkter reflekterar deras passion för färg, kvalitet, enkelhet och innovation. De utvecklar kontinuerligt textilernas estetiska, teknologiska och funktionella egenskaper. Som en del av denna process samarbetar de med ledande designers, arkitekter och konstnärer. Vi kan bland annat nämna Tord Boontje, Miriam Bäckström, Ronan och Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Akira Minagawa och Peter Saville.

Med Luxaflex® får du handgjorda skräddarsydda gardiner som passar perfekt till alla husets rum och stilarter. Gardiner från Luxaflex® finns bland annat med det innovativa LiteRise®-systemet som erbjuder steglös betjäning utan lina och den har SmartCord® som kombinerar ett enkelt styrsystem med ett stilrent uttryck. Skräddarsydda gardiner från Luxaflex® ger dig formidabel och variabel ljusstyrning samt möjligheten att få stora energibesparingar om du t.ex. väljer en av de värme- och kylisolerande Duette®-textilerna.

Faber logo

Faber är ett dansktillverkat märke som funnits i mer än 100 år, av hög kvalitet och skandinavisk design inom rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner och persienner. Gardiner från Faber skräddarsys efter dina mått. Hos Faber arbetas det löpande på att uppdatera design och teknologi för att garantera långtidshållbara gardiner.

Velux logo

VELUX -gardiner och solavskärmning, tillverkade i Danmark, är eleganta lösningar till VELUX takfönster, som är konstruerade så att de passar precis till de olika slags fönstren och släpper in så mycket dagsljus som möjligt när de inte används. VELUX erbjuder solavskärmning och gardinlösningar inom rullgardiner, plisségardiner, persienner och hissgardiner.

Chatta med oss