UNIG BASIC är vårt eget märke i klassiska gardiner och solavskärmning som är tillverkade med erkända kvalitetssystem, anpassade till dina mått, sammansatta efter dina önskemål till ett konkurrensdugligt pris. UNIG BASIC är vår serie av klassiska rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner och persienner.

UNIG LUX är vårt märke inom såväl klassiska som särskilda gardiner och solavskärmning, tillverkade med genomtestade system av hög kvalitet och senaste teknologin, helt efter dina önskemål till din heminredning. UNIG LUX har en fin finish och erbjuder många modeller till specialformade fönster. UNIG LUX-serien erbjuder rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner, persienner av aluminium och trä, insektsnät, hissgardiner, tyggardiner samt utomhusbaserad solavskärmning.

Faber är ett dansktillverkat märke som funnits i mer än 100 år, av hög kvalitet och skandinavisk design inom rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, panelgardiner och persienner. Gardiner från Faber skräddarsys efter dina mått. Hos Faber arbetas det löpande på att uppdatera design och teknologi för att garantera långtidshållbara gardiner.

VELUX -gardiner och solavskärmning, tillverkade i Danmark, är eleganta lösningar till VELUX takfönster, som är konstruerade så att de passar precis till de olika slags fönstren och släpper in så mycket dagsljus som möjligt när de inte används. VELUX erbjuder solavskärmning och gardinlösningar inom rullgardiner, plisségardiner, persienner och hissgardiner.

Om du vill kunna styra solavskärmning och gardiner på avstånd är en motorlösning svaret. Vi har Somfy och Coulisse-motorer, som är marknadens bästa motorsystem till att styra din rullgardin, plisségardin, persienn eller lamellgardin. Coulisse är ett prisvänligt och pålitligt system till ett mindre antal gardiner. Somfy är ett bra väl när flera olika enheter ska kunna styras på olika sätt. Läs mer om våra motorer i vår guide till gardiner med motor.