Skräddarsydda gardiner sedan 2006

UNIGgardin grundades av Morten Mark i 2006. Från början av var fokus tydligt. Det handlar om att leverera skräddarsydda gardiner i hög kvalitet till ett bra pris, samtidigt som att vi erbjuder våra kunder en ärlig handel.

 

 

1 miljon gardiner

Sedan 2006 har det blivit till många gardiner. Vi har sålt mer än 1 miljon gardiner sedan butiken öppnade och det vi är stolta över!

Vi har haft tur att tilldelats Gazelle priset från Tidningen Børsen fire gånger; I 2011, 2012, 2013 och 2014. Vi är mycket stolta över detta och uppskattar det förtroende våra kunder har för oss.

Gardiner på mått och gratis tygprover

När du beställer en av våra gardiner, kommer gardinen att produceras enligt dina önskemål och behov. För alla våra gardiner, har du också möjlighet att välja mellan ett antal alternativ som; färg, betjäningssida, betjäningsstyp, etc.

Tyg färg och struktur är en viktig funktion för många. Därför har vi beslutat att erbjuda gratis tygprover för hela vårt UNIG sortiment. Du kan beställa upp till 10 prover, som vi skickar hem till dig innan du beställer dina gardiner. Helt gratis.

 

Direkt och snabb leverans

Alla gardiner tillverkas enligt kundernas önskemål och skickas direkt från våran fabrik. Detta bidrar till att säkerställa snabb leverans och en optimal leveransprocess. Den direkt leverans hjälper till att hålla våra kostnader nere, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda dig billiga gardiner.

 

Kvalitet är viktigt

Vi använder en hel del resurser för att säkerställa att våra produkter är de allra bästa. Det innebär att vi ställer höga krav för våra produktioner. Vi har valt att använda erkända kvalitetssystem för alla våra UNIG gardiner. Bland annat använder vi system från Benthin, Decomatic, Somfy och Coulisse.

Den goda kvalitet innebär att vi har valt att öka garanti perioden på alla UNIG LUX och LUX+ produkter till 3 år och alla PREMIUM produkter till 5 år.

 

Förutom vårt eget UNIG sortiment, är vi även auktoriserad distributör av Kvadrat, VELUX och Faber gardiner och Somfy delar.

 

UNIGgardin forhandler Kvadrat gardinerUNIGgardin forhandler Faber gardiner UNIGgardin er forhandler af VELUX gardiner UNIGgardin er forhandler af Somfy

 

Din erfarenhet är det viktigaste!

Vi vill väldigt gärna sälja en av våra gardiner åt dig, ingen tvekan om det. Men vi kommer inte att göra det till varje pris. Det är viktigt för oss att du kommer att minnas UNIGgardin som en bra och ärlig butik där du vill handla igen.

Vi vet att vi kan göra ett misstag då och då. Vi har valt att säga detta högt även för våra kunder. Så om du upplever något som du tror är fel, kontakta oss, så hittar vi en lösning.

Du kan se vad våra kunder säger om oss på Trustpilot

UNIGgardiner på Trustpilot
 

 

Råd och vägledning

Om du behöver råd eller har frågor innan beställning, kan du alltid kontakta oss via telefon, chat eller e-post.

 

Bra affärsbeteende

Vi sätter en ära i att göra saker på rätt sätt. Det innebär att vi alltid följer gällande lagstiftning.

 

UNIGgardin är godkänd av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

Certifieringen garanterar för dig som konsument, att vi följer gällande lagar och regler. Klicka eventuellt på loggan om du vill läsa mer om Certifieringen.

UNIGgardin er godkendt til e-handel

UNIGgardin är medlem i FDIH (Association of Danish Internet Commerce).

Klicka på loggan för att läsa mer om FDIH.

UNIGgardin er medlem af FDIH

UNIGgardin har inlösningsavtal med bl.a. NETS

 

UNIGgardin er godkendt af nets

Vår adress

UNIGgardin A/S

Lindholm Havnevej 27, 1

5800 Nyborg

EU VAT: SE502069570501

Telefon: 812 161 830

info@uniggardin.se


Cookies policy