Indsend reklamation

Ångerrätt
Du har ingen returrätt på gardiner som är skräddarsydda efter dina fönstermått. Standardvaror kan returneras fram till 14 dagar efter mottagandet av varan.

Reklamationsrätt
Du kan använda dig av din reklamationsrätt fram till 2 år efter att du har mottagit dina gardiner. För följande gardiner gäller dock en utökad reklamationsrätt:

  • UNIG LUX: 3 års reklamationsrätt
  • UNIG PREMIUM: 5 års reklamationsrätt
  • VELUX: 3 års reklamationsrätt
  • Luxaflex: 5 års reklamationsrätt
  • Kvadrat Ready Made Curtain: 5 års reklamationsrätt

Enligt konsumentköplagen har säljare rätt till att få gardinen retur för att kontrollera en eventuell reklamation. Kostnaden för detta täcker UNIGgardin, men bara om reklamationen blir godkänd. Inskickandet av produkter ska dock bara göras efter överenskomst med vår kundservice och kostnaden ska accepteras av UNIGgardin innan du skickar tillbaka gardinen till oss. Vi vill gärna hantera din reklamation snarast möjligt och med minsta möjliga olägenhet och vi kommer därför alltid fråga efter bilder/film av produkten och felet. Om det är möjligt att skicka en reservdel eller liknande så gör vi det. Det kommer bara vara vid tvivelfall som vi vill ha gardinen retur.
Vi rekommenderar att du läser våra FAQ (vanliga frågor) innan du upprättar ett reklamationsärende.

Transportskada
Alla transportskador ska rapporteras senast 5 vardagar efter att man har mottagit varan.
Vi ber dig om att bifoga bilder av produkterna samt den skadade lådan där man tydligt kan se etiketten med tracking-nummer.
Vi hänvisar dessutom till våra handelsvillkor.

Logga in på ditt användarkonto.


Cookies policy