Rullgardin till VELUX fönster (Uoriginal) - UNIG Rullgardin till VELUX fönster (Uoriginal) - UNIG UNIG Rullgardin till VELUX fönster Rullgardin från UNIG till Velux fönster kommer med ett ”click-in” beslag som underlättar monteringen. Rullgardin är anpassad till tillhörande modell och typ av Velux fönster ( modell och... 612

Rullgardin till VELUX fönster (Uoriginal) - UNIG Rullgardin till VELUX fönster (Uoriginal) - UNIG Rullgardin till VELUX fönster (Uoriginal) - UNIG

modell
GDL (+0 kr)
Typ
102 (+0 kr)
612 kr
Mängd

Information

UNIG Rullgardin till VELUX fönster

Rullgardin från UNIG till Velux fönster kommer med ett ”click-in” beslag som underlättar monteringen. Rullgardin är anpassad till tillhörande modell och typ av Velux fönster ( modell och typ hittar du i fönsterramen på ditt Velux fönster). Rullgardinen löper längst med sidolister och och styrs med ett handtag i underlisten. Alla tillbehör (kasett, sidolister,underlisten till rullgardinen) tillverkas i aluminium.

Du kan välja bland många olika tyger och färger. Alla tyger är 100% polyester och ytbehandlade så det är enkelt att rengöra gardinen.

Observera

Rullgardinen tillverkas inte av VELUX och kan inte monteras på VELUX INTEGRA fönster . Det är möjligt att du måste ta bort de ursprungliga fästena från ditt Velux fönster, för att kunna montera dem nya (ingår i leveransen). Att ta bort dessa VELUX fästena kan vara problematisk.


Detta är en måttanpassad produkt som tillverkas på beställning. 14 dagars ångerrätt faller bort.

Garantiperiod
Vi erbjuder 2 års garanti på alla UNIG BASIC produkter.

Läs mindre

Teknisk info

Det kommer med:
- Rullgardin
- Fästen

 


Läs mindre

Så här tar du mått

Illustrationen nedan visar hur du hittar typ och modell på ditt VELUX takfönster.

Typen och modellen

Läs mindre

Montering

Det behöver du:
- Skruvmajsel
- Mättband
- Ev. borrmaskin 

Läs mindre

Chatta med oss