Persienn - BASIC Persienn - BASIC UNIG Persienn - Basis UNIG Persienn BASIS kännetecknas av det låga priset där du får mycket för pengarna. Lamellerna är 25 och har en tjocklek på 0,18mm. UNIG Persienn är en solid kvalitetsgardin med en stilren... 59

Persienn - BASIC Persienn - BASIC Persienn - BASIC

Information

UNIG Persienn - Basis
UNIG Persienn BASIS kännetecknas av det låga priset där du får mycket för pengarna. Lamellerna är 25 och har en tjocklek på 0,18mm.

UNIG Persienn är en solid kvalitetsgardin med en stilren och tidlös design. UNIG Persienn är en kvalitetsprodukt som består av de bästa komponenterna och är tillverkad i aluminium. Här kan bl.a nämnas att alla snören glider på stålrullar, vilket ger mindre friktion och därmed ger persiennen en längre levnadstid. UNIG Persienner tar inte så mycket plats i fönstret men har däremot en stor effekt när de är neddragna. UNIG Persienner kan vridas 180 grader. Över- och underlister levereras i samma färg/nyans som lamellerna.

UNIG Persienn genomgår en kvalitetskontroll innan den skickas iväg och det är din garanti för en persienn av hög kvalitet.

Garantiperiod:
Vi erbjuder 2 års garanti på alla UNIG BASIC produkter.

Teknisk information:

Måttagning

De mått du beställer är de mått som den färdiga persiennen kommer att ha. Alltså från kant till kant på skenan i bredden och från toppen av kanten på skenan till botten av underlisten. Om persiennen ska sitta i en karm så rekommenderar vi att du drar ifrån 0,5 cm i bredden från det strama breddmåttet och ingenting i höjden.

Läs mindre

Teknisk info

Det kommer med:
- Persienn
- Fästen

Storlekar

UNIG Persienn tillverkas med en bredd på upp till maximalt 280cm och en höjd på upp till 300cm.

Överlist / Underlist

Höjden på vridstången
Vridstången som du vinklar lamellerna med kommer att anpassas till höjden av persiennen. Var uppmärksam på att stången kommer vara minst 60cm hög.

Överlist; H: 19mm, D: 27mm
Underlist; ; H: 4mm, D: 25mm

Av snöre/stång vil drejemekanismen vara 3-4 mm højere end overlisten.

Läs mindre

Så här tar du mått

Måttagningsfilm

 

Måttagnings vägledning

Läs mindre

Montering

Det behöver du:
- Skruvmajsel
- Mättband
- Ev. borrmaskin

 

Oppesetningsfilm


Vägledning

 

 

Läs mindre

Chatta med oss