Intelligenta gardiner

Uppgradera ditt hem till ett SmartHome

Hos UNIG är vi experter på vackra och skräddarsydda motordrivna gardiner, därför får du den bästa rådgivningen när du vill göra ditt hem till ett SmartHome.Ring 010 888 7398 för råd

PowerView© Motorisering från Luxaflex © video

Våra motorer finns antingen med 230V strömförsörjning, perfekt till större och tyngre solskydd, eller med 12V respektive 18 batterirör, som ger dig en diskret trådlös lösning som är lätt att installera.

Vi erbjuder många olika slags betjäningsmöjligheter, t.ex. fjärrkontroll, väggpaneler, solsensor och via app till din smartphone eller surfplatta, till nästan alla typer av solskydd.

Vi erbjuder bl.a. marknadens billigaste lösningar med Luxaflex® PowerView®, som ger dig möjlighet att få kontroll över av alla anslutna Luxaflex®-gardiner med Pebble® fjärrkontroll, smartphone eller surfplatta. Med PowerView®-appen har du alla dina gardiner och rum under kontroll. Skapa t.ex. rumsscenarier med PowerView®-appen, så att du kan kontrollera och justera dina gardiner individuellt eller i grupper, exakt efter dina behov.

Stöder din
Smart Home produkter

Med en PowerView®-hub kan du lätt röststyra dina anslutna PowerView®-system med hjälp av din smartphone, surfplatta eller en smart högtalare med röstassistent, t.ex. Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home eller Nest.


PowerView®-appen kan också koordineras med väder-appar och kan anpassa ditt solskydd efter väderleken. Det hjälper dig att spara energi. Eller så kan du kan koordinera dina tidsplaner med soluppgångs- och nedgångstider.


Med hjälp av RemoteConnect på din smartphone eller surfplatta kan du justera inställningen av dina gardiner för att skydda ditt hem och ditt privatliv på bästa sätt. På så sätt förebygger du inbrott effektivt när du inte är hemma.


Alla PowerView®-systemen är batteridrivna. Därför är de lätta att montera och betjäna. Batterihållaren är dold bakom övre listen, så att den inte syns. Batterierna har lång livstid, men självklart kan produkterna även anslutas till elnätet.


Se t.ex. vårt stora urval av Luxaflex®-plisségardiner här

Eller utforska möjligheterna för en motordriven rullgardin från Luxaflex® här

Få en lättare och bekvämare vardag med en komplett lösning hos oss.

Dina fördelar:

Komfort

ditt invändiga solskydd kan styras med fjärrkontroll, surfplatta eller smartphone. Allt blir lättare med skräddarsydda lösningar från UNIG.

Barnsäkerhet

slipp de löst hängande linorna som barn kan fastna i eller pilla på.

Tystgående

med vårt motoriserade system får du oöverträffligt tyst manövrering när du höjer och sänker solskyddet.

Energibesparing

väljer du t.ex. solsensorer bidrar ditt motordrivna invändiga solskydd till att effektivt reducera dina energiutgifter.

Personlig anpassning

att välja ett motoriserat system är som att välja en ny livsstil. Du kan leka med det naturliga ljuset och skapa din egen stämning, så att du får privatliv, mysstämning och lugn.

Driftsäkerhet

vi levererar några av marknadens mest stabila system och ger därför upp till 5 års garanti på motordelar.

Chatta med oss